In de media

13 februari 2023

GTJ Trading B.V. kijkt tevreden terug op de Infra Relatiedagen 2023

Vorige week stonden wij in Hardenberg op de beurs Infra Relatiedagen 2023.

Met een tevreden gevoel kijken wij terug naar deze 3 beurs dagen. Veel mensen gesproken met concrete interesse in het programma van HEN Technology. 

Wij bedanken de organisatie en alle bezoekers. Benieuwd met welke Machines van HEN wij aanwezig waren, klik hier. 

07 januari 2023

GTJ Roermond bestaat 10 jaar!

Waarmee Peter Janssen is gestart op 7 januari 2013 met heel veel kennis en ervaring is uitgegroeid tot waar wij nu staan. 

Vele machines mogen leveren, hele mooie en hele zware tijden doorstaan maar altijd vol vertrouwen, energie en plezier aan de slag gegaan. 

Van een eenmanszaak naar je eerste personeelslid, zijn nu 2 bedrijven ontstaan.

Bedankt voor al het vertrouwen de afgelopen 10 jaar, wij hopen nog lang met u mooie herinneringen te mogen maken. 

01 januari 2023

Gelukkig nieuwjaar! *** 2023 ***

De beste wensen voor 2023! Dat wij er gezamenlijk een prachtig jaar van mogen maken!

Veel geluk, gezondheid, kracht en vrede voor 2023!

Namens GTJ Roermond en
GTJ Trading BV Groningen.

29 november 2022

Vandaag hebben we de eerste Müthing CoverSeeder mogen leveren

Vandaag is wereldwijd de eerste Müthing CoverSeeder geleverd, en wel in Nederland. Wij zijn enorm trots op deze primeur. In dit fantastische en unieke concept van Müthing in samenwerking met diverse Universiteiten hebben wij enorm veel vertrouwen.

Klik hier om het artikel over de CoverSeeder te lezen in vakblad De Loonwerker

09 november 2022

Mooie demo gehad met de HEN WPF 100

Na serieuze interesse tijdens de beurs ATH en GTH 2022 in Biddinghuizen was nu het moment daar, de demo met de HEN WPF 100 onderhoudsmachine voor halfverharding. Een zeer geslaagde demo met veel positieve reacties.

Klik hier om een artikel over de HEN WPF 200 te lezen van Stad en Groen

17 oktober 2022

GTJ Trading BV aanwezig tijdens de Infra Relatiedagen 2023

Op 7, 8 en 9 februari 2023 neemt GTJ Trading BV deel aan de Infra Relatiedagen in Hardenberg. Wij zullen aanwezig zijn met de machines uit het programma van HEN Technology. Nu al benieuwd naar het programma van HEN Technology, klik hier en kijk alvast op onze website. 

Wij zien u graag tijdens de Infra Relatiedagen 2023 in Hardenberg stand 664. 

28 september 2022

De Heer Land en Water kiest ook voor de Vandaele Forestmaster

Na een leuk gesprek tijdens de beurs in Biddinghuizen was de afspraak gemaakt dat wij met de Vandaele Forestmaster naar De Heer Land en Water zouden komen voor een demo. Inmiddels heeft deze demo plaatsgevonden en waren de resultaten fantastisch. Binnen enkele weken leveren wij een Forestmaster 180 cm. Wij danken De Heer Land en Water voor het vertouwen en wensen ze veel plezierig en veilig werk.

Meer informatie over de Forestmaster, klik hier

22 september 2022

Volg GTJ Trading BV nu ook op Instagram

Vanaf vandaag zijn wij ook te vinden op Instagram waar wij de mooiste machines met u delen tijdens ons werk. Volg ons ook op Instagram, klik hier.

21 september 2022

GTJ Trading BV kijkt met een goed gevoel terug op de ATH en GTH 2022

Afgelopen week waren wij aanwezig met onze machines op de beurs in Biddinghuizen, ATH en GTH 2022. Wij kijken terug op een geslaagde beurs met veel bezoekers en waardevolle gesprekken. Wij danken iedereen die ons bezocht heeft en kijken uit naar de mooie samenwerkingen.

Meer weten over de machines van GTJ Trading BV, neem contact met ons op, klik hier.

29 augustus 2022

Levering Vandaele Forestmaster 180 aan Staatsbosbeheer

Staatsbosbeheer Zeeland Noord heeft de Vandaele Forestmaster 180 in gebruik genomen. Een zeer sterke bosklepelmaaier, de eerste werkgangen waren de bestuurders zeer onder de indruk.

Meer informatie over deze machine leest u op onze website, klik hier. 

29 augustus 2022

Levering Bomford Kestrel aan Jelle Bijlsma BV

In samenwerking met Handelsonderneming H de Haan uit Garyp is vorige week de Multihog MX 120 afgeleverd aan Jelle Bijlsma BV voorzien van een Bomford Kestrel maaiarm. 

Een unieke combinatie helemaal op maat en naar wens gemaakt door Henk de Haan.

22 augustus 2022

Nominatie Müthing CoverSeeder Bronzen Sikkel 2022

De CoverSeeder van Müthing zit bij de laatste 10 kanshebbers voor de Bronzen Sikkel 2022 tijdens Agro Techniek Holland 2022 in Biddinghuizen. GTJ Trading BV is daar ook aanwezig, stand 7.10, ook de CoverSeeder zal daar te zien zijn.

 

Lees hier meer over de genomineerde voor de Bronze Sikkel

12 augustus 2022

50 jaar samenwerking Mercedes-Benz en Mulag

Mercedes-Benz, fabrikant van de Unimog, en de fabrikant van machines voor bermonderhoud Mulag werken dit jaar 50 jaar samen.

Lees hier meer over de samenwerking van Mercedes-Benz en Mulag

20 juni 2022

Nieuwe website GTJ Trading BV en GTJ online

Vandaag is de nieuwe website van GTJ Trading BV en GTJ online gegaan. De website is overzichtelijker en gemakkelijker voor de bezoekers. Ook zijn er zoekfuncties toegevoegd die de bezoeker sneller naar de juiste machine en informatie brengen. 

10 juni 2022

GTJ aanwezig op de ATH 2022 Biddinghuizen stand 7.10

GTJ presenteert haar merken op de beurs ATH en GTH (stand 7.10). Hier zullen wij een aantal noviteiten aan u presenteren. Waaronder de Müthing Coverseeder, Vandaele Forsetmaster en de Bomford Kestrel met afzuiging gemonteerd op de Multihog werktuigdrager. 
Lees hier meer over de ATH te Biddinghuizen 

6 mei 2022

Loonbedrijf Gerrits uit het Drentse Zwinderen besloot om afgelopen herfst te investeren in een Müthing klepelmaaier. De aanleiding voor de aanschaf is de oprukkende maisstengelboorder, maar ook door de opkomst van groenbemesters… 

Lees het volledige artikel op: Deloonwerker.nl

23 februari 2022

De Coverseeder van Müthing werd door de Agritechnica-jury bekroond met een zilveren Innovation Award. De machine maakt de verwerking van gewasresten na de oogst en het aanbrengen en afdekken van zaden in één bewerking mogelijk …

Lees het volledige artikel op : deloonwerker.nl

20 september 2021

Om bermen langs snelwegen door heel Nederland te kunnen maaien, is Jelle Bijlsma BV uit Gytsjerk overgegaan tot de aanschaf van twee Mercedes-Benz Unimog/Mulag SB 600 maaizuigcombinaties. “Je bent snel van A naar B omdat de Unimog kenteken heeft voor een snelheid van tachtig kilometer per uur. Een vereiste van Rijkswaterstaat. We kunnen mooi maaien en het zuigen gaat goed, bovendien is ook het brandstofgebruik naar wens.”

lees het volledige artikel op: deloonwerker.nl

6 januari 2021

Een groenbemester niet meer doodspuiten, maar onderwerken. En het liefst met een snelheid van tien tot twaalf kilometer per uur of meer. Akkerbouwer en loonwerker Jan Cuppen van Cuppen Gewasverzorging in het Brabantse Escharen … 

Lees het volledige artikel op : deloonwerker.nl

17 november 2021

Groenbemesters worden als teelt steeds meer serieus genomen. Het goed onderwerken is niet bij voorbaat een abc’tje. Het vraagt om specialistische machines. De Duitse fabrikant Müthing is voorloper op dat gebied en in eigen land …

Lees het volledige artikel op : deloonwerker.nl

29 augustus 2018

GTJ komt met nieuwe Müthing MU-E/F driedelige klepelmaaiers voor openbaar groen en sportvelden. De Vario MU-E modellen zijn uitgerust met klepels en haksellijsten voor een verkleining en verdeling van het gewas, ook in natte omstandigheden.

Lees meer…

28 maart 2018

GTJ heeft per direct de exclusieve distributie van Mulag-machines voor Unimog-opbouw voor Nederland in zijn portfolio opgenomen.

Lees meer…

6 februari 2018

Vorig jaar schreef de redactie al eens dat een smallere variant van de HEN WPF 200 eraan zat te komen, dit voorjaar is het zover.

Lees meer…

9 december 2017

GTJ uit Roermond heeft per 1 december exclusief voor Nederland het programma Schnittgriffy takkenscharen in het leveringsprogramma opgenomen. Het gaat daarbij om aanbouwwerktuigen voor het knippen en afleggen van takken, bomen en struiken.

Lees meer…