In de media

20 juni 2022

Nieuwe website GTJ Trading BV en GTJ online

Vandaag is de nieuwe website van GTJ Trading BV en GTJ online gegaan. De website is overzichtelijker en gemakkelijker voor de bezoekers. Ook zijn er zoekfuncties toegevoegd die de bezoeker sneller naar de juiste machine en informatie brengen. 

10 juni 2022

GTJ aanwezig op de ATH 2022 Biddinghuizen stand 7.10

GTJ presenteert haar merken op de beurs ATH en GTH (stand 7.10). Hier zullen wij een aantal noviteiten aan u presenteren. Waaronder de Müthing Coverseeder, Vandaele Forsetmaster en de Bomford Kestrel met afzuiging gemonteerd op de Multihog werktuigdrager. 
Lees hier meer over de ATH te Biddinghuizen 

6 mei 2022

Loonbedrijf Gerrits uit het Drentse Zwinderen besloot om afgelopen herfst te investeren in een Müthing klepelmaaier. De aanleiding voor de aanschaf is de oprukkende maisstengelboorder, maar ook door de opkomst van groenbemesters… 

Lees het volledige artikel op: Deloonwerker.nl

23 februari 2022

De Coverseeder van Müthing werd door de Agritechnica-jury bekroond met een zilveren Innovation Award. De machine maakt de verwerking van gewasresten na de oogst en het aanbrengen en afdekken van zaden in één bewerking mogelijk …

Lees het volledige artikel op : deloonwerker.nl

20 september 2021

Om bermen langs snelwegen door heel Nederland te kunnen maaien, is Jelle Bijlsma BV uit Gytsjerk overgegaan tot de aanschaf van twee Mercedes-Benz Unimog/Mulag SB 600 maaizuigcombinaties. “Je bent snel van A naar B omdat de Unimog kenteken heeft voor een snelheid van tachtig kilometer per uur. Een vereiste van Rijkswaterstaat. We kunnen mooi maaien en het zuigen gaat goed, bovendien is ook het brandstofgebruik naar wens.”

lees het volledige artikel op: deloonwerker.nl

6 januari 2021

Een groenbemester niet meer doodspuiten, maar onderwerken. En het liefst met een snelheid van tien tot twaalf kilometer per uur of meer. Akkerbouwer en loonwerker Jan Cuppen van Cuppen Gewasverzorging in het Brabantse Escharen … 

Lees het volledige artikel op : deloonwerker.nl

17 november 2021

Groenbemesters worden als teelt steeds meer serieus genomen. Het goed onderwerken is niet bij voorbaat een abc’tje. Het vraagt om specialistische machines. De Duitse fabrikant Müthing is voorloper op dat gebied en in eigen land …

Lees het volledige artikel op : deloonwerker.nl

29 augustus 2018

GTJ komt met nieuwe Müthing MU-E/F driedelige klepelmaaiers voor openbaar groen en sportvelden. De Vario MU-E modellen zijn uitgerust met klepels en haksellijsten voor een verkleining en verdeling van het gewas, ook in natte omstandigheden.

Lees meer…

28 maart 2018

GTJ heeft per direct de exclusieve distributie van Mulag-machines voor Unimog-opbouw voor Nederland in zijn portfolio opgenomen.

Lees meer…

6 februari 2018

Vorig jaar schreef de redactie al eens dat een smallere variant van de HEN WPF 200 eraan zat te komen, dit voorjaar is het zover.

Lees meer…

9 december 2017

GTJ uit Roermond heeft per 1 december exclusief voor Nederland het programma Schnittgriffy takkenscharen in het leveringsprogramma opgenomen. Het gaat daarbij om aanbouwwerktuigen voor het knippen en afleggen van takken, bomen en struiken.

Lees meer…

23 oktober 2017

Green Technology Janssen uit Roermond heeft twee nieuwe machines opgenomen in hun assortiment. GTJ heeft de eerste levering inmiddels achter de rug. AH Vrij heeft beide machines inmiddels in beheer.

Lees meer…