Over ons

Wie wij zijn

Een professionele kijk op uw beheervraagstuk is precies wat wij voor u kunnen betekenen. Verantwoord ondernemen, het leveren van kwaliteit, een ruime kennis van de toepassingen en het verlenen van uitstekende service, zijn kernwaarden die perfect in de visie van GTJ passen.

Sinds 1986 is Peter Janssen werkzaam in de Europese markt van machines voor beheer en onderhoud van groen, landschap en infrastructuur. Peter heeft daarbij veel ervaring opgedaan bij zijn werkzaamheden voor toonaangevende importeurs in een landelijke omgeving. Vervolgens heeft hij veel kennis opgedaan bij het ontwikkelen en onderhouden van Europese distributienetwerken voor gerenommeerde Nederlandse fabrikanten.
De visie, die hij door deze jarenlange ervaring heeft ontwikkeld, vormde het startpunt voor GTJ: Topkwaliteit machines leveren van gespecialiseerde fabrikanten uit West-Europa.

Begin 2013 is Peter, gesteund door de huidige mogelijkheden op distributie- en communicatiegebied, gestart met GTJ. GTJ werkt samen met machinebouwers die ontwerp en ontwikkeling in eigen beheer hebben en daarnaast innovatie, levensduur en maatwerk hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast werkt GTJ ook intensief samen met toeleveranciers uit West-Europa, die service, garantie en leveringen zeer efficiënt kunnen waarborgen. Dit biedt mogelijkheden om ook uit andere regio’s de beste machines aan te bieden. Met ons portfolio aan leveranciers kunnen wij een groot afzetgebied efficiënt bedienen en een passende oplossing bieden voor ieder beheervraagstuk.

Jaren ervaring in het importeren van segment machines in Nederland

Wij zijn gespecialiseerd in het segment machines voor beheer en onderhoud van vegetatie in sloten, bermen, rivieren, meren en andere groenvoorzieningen.

Ontmoet het GTJ-Trading Team

GTJ staat voor Green Technology Janssen en is per 1 januari 2021 opgedeeld in twee bedrijven. GTJ en GTJ Trading BV waarmee wij opereren vanuit Roermond en Groningen. Verschillende namen, dezelfde kennis, merken en enthousiasme om de mooiste kwaliteitsproducten in Nederland te importeren.

 

Jip Janssen

Directeur
GTJ Trading B.V.

GTJ Trading B.V.
Hiddemaheerd 162
9737 JK Groningen
The Netherlands

M: +31 (0)630 11 22 95
E: j.janssen@gtjtrading.nl
W: www.gtjtrading.nl

Peter Janssen

Directeur
GTJ Trading

GTJ
Way Broek 5
6041 PJ Roermond
The Netherlands

M: +31 (0)615 37 04 11
E: p.janssen@gtjtrading.nl
W: www.gtjtrading.nl

Meer informatie nodig? Neem contact op!